VOKSENKOR

Voksenkoret mødes til sang torsdage fra kl. 18.00-20.00 i Østerhåb Kirke. Koret ledes af organist Kristine Nissen. Vi indleder koraftenerne med at synge sange fra Højskolesangbogen og øver derefter på korsatser, som vi i løbet af året synger ved koncerter og gudstjenester i kirken. En vigtig del af koraftenen er også kaffepausen med en hyggelig snak og en småkage. Alle, der er glade for at synge, er velkomne, nodekendskab er ikke et krav.

Interesserede er velkomne til at kontakte Kristine Nissen i kirken, på krni@km.dk. eller på tlf.: 9721 7055.

BØRNEKOR

Kan du lide at synge?

Torsted Sogns Børnekor er et tilbud for børn fra 3. 4. 5. og 6. klasse. Vi skal synge mange forskellige slags sange og salmer. Vi vil lege med stemmerne, og bruge kroppen til at få sangene til at lyde endnu bedre. Vi skal have det sjovt og lære at synge sammen i kor.

Når vi synger i kor, er det sjovest, når vi får lov til at synge for andre og vise, hvad vi kan. Derfor skal vi bl.a. deltage i Gud & Pasta-gudstjenester i Torsted Kirke.

Så kan du lide at synge og har lyst til at synge i kor, så kom og vær med! Vi øver hver tirsdag i Østerhåb Kirke med forventet opstart slut august/start september. Vi øver fra kl. 15.00 - 16.25

Nærmere information og tilmelding til:

Anne Louise Krogh, mail: alk@km.dk

SPIREKOR I ØSTERHÅB KIRKE

Spirekoret er for sangglade børn i 0.-2. klasse. Sjov, sang, bevægelse og fællesskab! Spirerne deltager i julekoncert, forårskoncert og synger til Gud og Pasta i Torsted Kirke. Har du spørgsmål eller ønsker at tilmelde dit sangglade barn, kontakt sangpædagog Anne Louise Krogh på sms tlf: 20779982 eller e-mail: alk@km.dk

Spirekoret øver tirsdage kl. 14:10-15:00 med forventet opstart slut august/start september.

KOR - KALENDER:

Ingen begivenheder fundet.