VOKSENKOR

Voksenkoret synger igen og har plads til flere sangere. Vi øver om torsdagen i Østerhåb Kirke kl. 18.00-20.00. Koret synger fra Højskolesangbogen og indstuderer enkle korsatser, både nyt og gammelt, én- og flerstemmigt, primært på dansk, drikker kaffe og medvirker af og til ved gudstjenesterne i Østerhåb Kirke. Koret ledes af organist Kristine Nissen, krni@km.dk.

Koret starter op igen til efteråret:-)!

Interesserede er velkomne til at kontakte mig i kirken, på krni@km.dk. eller på tlf.: 9721 7055.

Alle, der har lyst til at synge med er velkomne, nodekendskab er ikke nødvendig.

Kristine Nissen

BØRNEKOR

Kan du lide at synge?

Torsted Sogns Børnekor er et tilbud for børn fra 3. 4. 5. og 6. klasse. Vi skal synge mange forskellige slags sange og salmer. Vi vil lege med stemmerne, og bruge kroppen til at få sangene til at lyde endnu bedre. Vi skal have det sjovt og lære at synge sammen i kor.

Når vi synger i kor, er det sjovest, når vi får lov til at synge for andre og vise, hvad vi kan. Derfor skal vi bl.a. deltage i Gud & Pasta-gudstjenester i Torsted Kirke.

Så kan du lide at synge og har lyst til at synge i kor, så kom og vær med! Vi øver hver tirsdag i Østerhåb Kirke og starter op igen den 20. august 2019. Vi øver fra kl. 15.00 - 16.25

Interesserede er velkommen til at kontakte kirkekontoret:

Tlf.: 7564 2364, mail: torsted.sognhorsen@km.dk, eller

Anne Louise Krogh, mail: alk@annelouisekrogh.dk

SPIREKOR - EN NYHED I ØSTERHÅB KIRKE

Har du spørgsmål eller ønsker at tilmelde dit sangglade barn, kontakt sangpædagog Anne Louise Krogh på sms tlf: 20779982 eller e-mail: alk@annelouisekrogh.dk

Spirekoret øver tirsdage kl. 14:10-15:00, første gang 20. august 2019.

KOR - KALENDER:

BegivenhedDato

Spirekor

Nyhed!Østerhåb Kirke starter til augustSPIREKORfor alle sangglade …

20. aug 14:10
20. aug 14:10 -